Baby Shower Centerpieces: Tips og ideer til planlægning

Baby shower centerpieces er et vigtigt aspekt af en baby brusebad og du skal passe på når du foretager din beslutning. De mere traditionelle centerpieces, der normalt anvendes til baby brusere er blomsterarrangementer. Du kan placere et udvalg af dine foretrukne blomster og arrangere dem i en smuk kurv. Hvis du har en temafarve, eller motiv, kan du optage det til indretning af din blomst arrangement.

Der er mange forskellige størrelser og udformninger af kurven, som du kan bruge til dine blomsterdekorationer. Den bedste ting ved blomsterdekorationer er, at de tilføjer et element af udendørs i dit hjem. Friskhed og skønhed af disse blomster ville tilføje en delikat touch til din Babyshower.

Hvis du vil gøre din centerpiece sjov, og herligere, kan du tilføje baby ting i din floral kurv som: vaskeklud, blødt legetøj, baby flasker, bjørne og kaniner, begyndervanskeligheder legetøj, små farverige sokker, osv. Dette ville passe lige ind i temaet for baby brusebad.

Men hvis du ikke ønsker at gøre din egen Babyshower centerpiece, kan du altid købe disse blomstermotiver centerpieces klar gjort. Prisen varierer alt efter hvad der er inkluderet i pakken. Den gennemsnitlige pris for baby brusebad kurv er omkring $60. Det omfatter et arrangement af blomster og babyudstyr såsom: gummi ænder, blødt legetøj, tæpper, vaskeklud, rangler og kam & pensel sæt.

En anden centerpiece, der er populær i baby brusere er en ble kage. Forstå nu, at en ble kage ikke er faktisk en spiselig kage. Det er et sæt af bleer, der er arrangere på en måde, der ligner en reel kage! Den store ting om dette er bleer kan derefter bruges af barnet efter baby brusebad. Det en meget praktisk baby shower centerpiece.

Men hvis hvad du er ude efter er et mere festligt humør, kan du altid bruge balloner!

Hvad er en fest uden balloner? Binde en stak af farverige balloner

til en vægt, derefter placere dem på dit bord. Balloner er meget billige. Hvis du arbejder på et begrænset budget, så er balloner en rigtig god idé. Plus er de så nemme at finde. Bare køre ned til enhver part butik, og voila! Balloner!

Hej! Vidste du, at planter kan være centerpieces for? Bare tilføje en legetøj sammen med en plante, som en lille bjørn eller en gummi ducky, og placere den i en farverig pot. Straks du har en unik baby shower centerpiece.

Fishbowls fungerer som en stor centerpiece også! Dekorere din fishbowl med perler, tilføje nogle vand og flydende stearinlys. Dette ville gøre en dejlig centerpiece.

En baby brusebad gavekurv også virker som en centerpiece også. Hvis du har modtaget sådan en gave i avanceret, hvorfor ikke lægge det ud på skærmen. Den store ting om dette, er, at det allerede følger temaet for en baby brusebad.

Hemmeligheden er at få kreative. Der er ingen regler, når det kommer til baby brusebad centerpieces. Du kan endda bruge tøjdyr og binde dem til balloner.

Måske du ønsker at oprette en strand tema, kan du placere en lille baby tæppe, et stykke legetøj båd, en badebold, og endda en lille skattekiste!

I anledning af en baby brusebad er en lykkelig begivenhed for en ny mor og baby om bord. Baby shower centerpieces føje til stemningen i lejligheden. Så bare få kreative og have det sjovt med det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.