Making Money med artikler: Picking en god Web-Hosting-selskab

Picking en god web-hosting-selskab er vigtigt at holde din hjemmeside åbne og dine omkostninger ned. Der er mange at vælge imellem, samt forskellige prissætning planer at kigge over. Afhængigt af mængden af websteder, som du har til hensigt på bygningen, kan du overveje et større webhotel i det lange løb.

Du bør starte med den mindste web-plads, som du kan få til at teste farvande, bare incase niche hjemmeside Internet marketing ikke virker for dig. Du kan tilføje på et senere tidspunkt, så sørg for at din udbyder tilbyder denne mulighed.

Du skal vælge en udbyder, der har en pålidelig service. Hvis dit websted er nede eller tager til lang tid at åbne, når besøgende forsøger at få, kan det føre dem til at klikke ud af dit websted og gå videre til den næste. De bliver også mere end sandsynligt ikke besøge i fremtiden da de husker deres dårlige erfaringer. Af denne grund er det nok bedst at holde sig til en velkendt firma, som du kan tjekke pålidelige referencer på. Der er mange små hosting-udbydere, der tilbyder plads til så lavt som $.50 til $1 per måned, men du aldrig vide, hvad du vil få og mange af dem vil have dig til at betale for mindst et år værd i forvejen.

Du vil også ønsker en, der har den mest overkommelige hosting. Hvis du kan oprette din egen lille hjemmeside eller har en gjort for dig, så vil du sikkert kunne finde plads til så lavt som $3 til $4 per måned. Men hvis du skal vælge en virksomhed, der tilbyder en hvad du ser er hvad du får (WYSIWYG) website builder, så du vil sandsynligvis ende betale $10 til $15 pr måned for den mindste mængde plads. Men hvis dette er den eneste måde, du kan bygge et websted, så det er nødvendigt.

Nogle web-hosting-udbydere kan også tilbyde en aftale om en årlig URL eller andre produkter, når du laver en web hosting køb.

I sidste ende, hvad web-hosting udbyder du vælger vil afhænge af din individuelle behov og hvad du har råd til. Forhåbentlig vil du være i stand til at snuppe en kendt udbyder til en lav pris, der vil tillade dig at opgradere din service efter behov.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.