Reel underholdning

TV ville sandsynligvis være den mest underholdende opfindelse endnu. Det er en simpel kasse med ren fritid, hvor man kan bare læne sig tilbage, spiser chips og se hele dagen lang. Nogen kan se TV, da det giver en masse underholdende shows, fuld længde film, aktuelle nyheder, tegnefilm, blandt mange andre. Disse programmer er at blive overvåget af mennesker rundt om i verden hele dagen hele natten, så TV-udsendelser bliver spillet nonstop. Sådanne TV programmer bliver bredt støbt af flere TV-net, det være sig internationale eller lokale. Disse viser tilbyder en masse emner vedrørende life, kvinder, sundhed, mode, rejser, madlavning, eventyr, sport og lignende.

I dag er bliver tv-netværk mere realistisk at skabe tv-shows til det generelle visning af offentlige. Det lader til, at folk nu bliver underholdt af at se andre almindelige mennesker gør ekstraordinære ting på air! I de sidste par år, reality-shows har været et hit blandt seere over hele verden. Reality-shows er disse en time lange programmer, hvori man kan se flere deltagere i en unscripted situation kæmper for noget, eller viser faktiske begivenheder med almindelige mennesker som støbt. Der er flere klassificeringer under reality-shows. TV-net kom op med dokumentarisk stil programmer, fjernelse eller spil viser, makeovers eller Self-forbedring, renovering, hoaxes, skjulte kameraer, talkshows og dating shows.

I ser disse tilsyneladende utrættelige programmer, ser vi ofte nye ansigter i TV. Eftersom almindelige mennesker almindeligvis deltager i disse reality-shows, er disse mennesker ikke alt for komfortabel med kameraet. Oftere end ikke, kan seerne få et glimt af deres angst, som de konkurrerer med de andre deltagere. Et eksempel på sådanne ville være The Amazing Race. Dette show er fokuseret på en række deltagere, der rejser rundt i verden og væddeløb hinanden i at slå flere spor, der ville bringe dem tættere til den monetære gevinst. Angst er set som de forsøger hårdt kører gennem lufthavne, at få fartplaner, forståelsen af et andet sprog og slå alle de andre deltagere. Denne form for scenario gør showet mere realistisk, da viser angst er ikke en fælles ting for aktører, og at det en eller anden måde forbinder os til at være lidt reelle.

For en mere eventyrlysten show ser vi populære virkeligheden vise frygt faktor. Her ser vi en gruppe af deltagere, der konkurrerer hinanden ved at gøre noget, der kan være meget skræmmende for nogle, men forholdsvis nemt for andre. Deltagerne i denne vis ansigt frygt og angst på måder ingen kan forestille sig. Spise levende insekter, hoppe ud fra en helikopter roving omkring tre hundrede fødder i luften, er at få låst i en kiste med slanger blot nogle af de mest skræmmende narrestreger, de har. Ved at vise frygt og angst i showet, det øger sin popularitet blandt seerne, og på samme tid giver mening af hele konceptet, selve.

Underholdning virkelig udvikler sig til en helt anden tidsalder. At være reel i tv betragtes allerede som nydelse for andre mennesker. En følelse af frygt og angst kan virkelig hype op visning publikum. Af ser reality shows som disse, ville det give os indtryk af hvad der er virkeligt og hvad der ikke. Popcorn, nogen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.