Subprime Mortgage lån – hvad er en subprime Loan?

Måske har du set en tv-reklame eller billboard reklamer super lav realkreditlån renter. Hvis du har god kredit, er du sandsynligvis en god kandidat til sådanne lån programmer. På den anden side, hvis din kredit score er lav, at opnå en prime lån sats er ikke meget muligt. I dette tilfælde er et subprime lån den bedste løsning.

Subprime vs. Prime realkreditudlån

Personer fortrolig med boliglån er sandsynligvis opmærksomme på to lån programmer. Dem med en god kreditværdighed vil generelt kvalificere sig til Prime lån satser. Desuden vil boligkøbere, der har kontanter til en udbetaling og lukning omkostninger også kvalificere sig til Prime rates. Hvis dit hjem købssituation er lidt anderledes, kan du kvalificere sig til en subprime lån.

Hvad er subprime Mortgage lån?

Subprime realkreditlån er primært tilbydes til personer med lav kredit score. Disse personer er ikke berettiget til traditionel finansiering. Realkreditinstitutter og andre finansielle långivende institutioner har præcise udlånsbehov. Hvis en ansøger ikke opfylder kriterierne, afvises låneansøgningen.

Mens få godkendt til et realkreditlån med dårlig kredit er et stort træk ved subprime lån, der er en væsentlig ulempe ved subprime lån. Fordi store dele af lånene er ydet til personer med dårlig kredit, er oddsene for disse lån misligholdende er høje. På grund af dette, de fleste subprime lån har en højere rentesats. Selvfølgelig afhænger satserne af kredit. Ansøgere med en rimelig kredit kan få godkendt til sammenlignelige satser, mens dem med meget lav kredit score kan forvente satser med en to eller tre point stigning.

Hvordan man vælger en subprime Mortgage lån långiver?

Nogle långivere specialiserer sig i subprime lån. Desuden er mange traditionelle realkreditselskaber begyndt at udbyde subprime-lån. Den hurtigste og nemmeste måde at finde en velrenommeret subprime långiver er gennem en pant mægler.

Alles situation varierer. Nogle dårlige kredit ansøgere har midler til en udbetaling og lukning, mens nogle prime ansøgere ikke har søk om forbrukslån ekstra penge til at dække disse omkostninger. En pant mægler er i stand til at finde den bedste låneprogram for din situation.

Til at begynde med skal ansøgerne indsende en anmodning om tilbud. Du skal inkludere oplysninger såsom indtægt, kreditværdighed, hjem pris osv. Baseret på dine profiloplysninger, vil långivere konkurrere om din virksomhed og indsende detaljer citater. Således, du er i stand til at gennemgå realkreditlån satser og vilkår, før du vælger en lånepakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.