Top 10 virksomheder, der tilbyder Baby Freebies!

Ved den tid, du finde ud af du er gravid (graviditetstest $15) til tid junior blæser lysene ud på sin første fødselsdagskage (kage $20), forældre kan forvente at tilbringe op mod $18,000. Og det er på barnets første år alene. Ved det tidspunkt junior når 18, vil den gennemsnitlige mellemindkomstlande familie bruge $160,140, ifølge de seneste regering beregninger. Der røre ikke engang kollegium undervisningsafgifter. Ouch!

Børn er uvurderlig, men at hæve dem er nok det dyreste, en forælder vil nogensinde gøre.

Men der er gode nyheder. En af de få gange virksomheder er ivrige efter at uddele gratis ting er, når nogen er at have en baby!

Når forfatteren, Sue Hannah fandt ud af at hun ventede tvillinger, kunne ikke hun vente på deres ankomst. Men føler den finansielle stamme, der går sammen med at være en ny forælder (gange to), hun var absolut en lidt nervøs.

Desperate for at finde ekstra hjælp til sin voksende familie, hun kontaktede næsten enhver virksomhed, der fremstillede babyudstyr. Hun vasket gennem forældrerollen magasiner, søgte på internettet og foretaget telefonopkald, indtil hendes mand troede hun var ramt en graviditet-induceret dille. Han hævdede, at hun ikke kunne få noget for ingenting. Dreng, var han forkert!

Hun var overrasket over at finde ud af, at mange virksomheder tilbydes gratis ting til nye og venter forældre– og ingen forpligtelse til at købe noget! Hun har modtaget hundredvis af dollars værd af fabelagtig freebies for sig selv og hendes babyer, herunder gratis bleer, baby vådservietter, babymad, baby hagesmækker, flasker, gratis gave pakker, forældrerollen startsæt, gratis parenting videoer og software, Kuponer, forældrerollen bøger og magasiner, og tonsvis af gratis prøver i mail, alle fra kendte virksomheder som Huggies, Gerber, Heinz, Nestle nellike, Johnson & Johnson og mange flere.

“Det var virkelig spændende at modtage gratis ting i mail”, siger Hannah. “Disse virksomheder var ivrige efter at besvare mine henvendelser gratis prøver og reklamegaver og inden for et par uger til at kontakte dem, min postkasse blev oversvømmet med værdifulde gratis ting– og ingen forpligtelse til at købe noget! Jeg kunne næsten ikke vente med at se, hvad mit mailman bragte mig med posten hver dag! Jeg fyldte op tre store lagerbeholdere med gratis ting for mine tvillinger, og gemt et ton af penge!”

Efter at have modtaget en strøm af gratis ting i mailen, Hannah besluttede at kompilere hendes kontakter og lister i en awesome bog, gratis ting til Baby!, bestående af gratisnumre, forældre kunne kalde til at anmode om gratis ting, selskab adresser hvor forældre kunne Skriv at anmode om gratis ting, samt Internet websites hvor forældre kunne registrere dig online til at anmode om gratis ting for sig selv og deres barn. Og hvad en succes at bogen har været! Hannah har for nylig optrådt på flere tv-programmer at fremme hendes nye bog, herunder “Northwest eftermiddag” (KomoTV/Seattle), “Din morgen” (Comcast), “Canada er”, “Morgenmad tv”, at nævne nogle få. Hendes artikler har optrådt i tonsvis af forældrerollen magasiner, herunder “Passer graviditet”, “Dagens forælder”, “Arbejde & familie” og mange flere!

For de “nye eller venter” forældre, der læser denne artikel i dag, har Hannah tilbudt at give dig et smugkig på sin nye bog, “Gratis ting til Baby!”, i form af en awesome, 101-side e-bog kaldet “The Best af Baby Freebies”, der indeholder hundredvis af lister over virksomheder, der tilbyder gratis ting til nye og venter forældre i USA og Canada… GRATIS!! Oplysninger findes på hjemmesiden.

Hannahs sidste ord af rådgivning: “tilslutte sig så mange postlister som du kan drage fordel af disse virksomheder har at tilbyde. Nyd din baby. Værne om hvert øjeblik!”

Bemærk: Når du kontakter disse selskaber, bede om at blive sat på deres postliste til at modtage gratis reklamegaver for nye og venter forældre. Hvis du forventer multipla, være sikker på at nævne det i din korrespondance med dem.

Check out Sue Hannahs hjemmeside på , hvor du kan tilmelde dig til disse og mange andre gratis baby tilbyder online. Simpelt, hurtigt… og gratis!

1. forkæler (Procter & Gamble)

I USA eller Canada, kalde 800-543-0480, 800-726-7377

Amerikanske hjemmeside: (Klik på “JoinPampers.com”)

Canadisk hjemmeside: (Klik på “kuponer og særlige tilbud”)

Hidkalde den ovenfor anførte antal sættes på postlisten selskab til at modtage prøve produkter og engangs ble kuponer. Ringe igen efter barnet er født til at modtage yderligere tilbud. Forkæler vil også sende lejlighedsvise forsendelser og kuponer på de forskellige stadier i dit barns udvikling. Når du registrere dig online på Pampers.com, vil du modtage et gratis nyhedsbrev, en $10,00 nye registrering kupon bog, privat produkt previews og prøver fra Pampers, samt særlige tilbud fra andre Procter & Gamble mærker.

2. Huggies (Kimberly-Clark Corporation)

I USA eller Canada, kalde 800-544-1847

Ring, eller Tilmeld dig online til at deltage Huggies’ postliste for nye og venter forældre hvor du vil modtage kuponer for Huggies bleer, vådservietter, og andre reklamegaver og gratis prøver, som de tilbyder på tidspunktet.

3. Johnson & Johnson

I USA kalde 800-526-3967

I Canada, kalde 800-361-8068

Amerikanske hjemmeside:

Canadisk hjemmeside:

Forældre kan kalde den ovenfor anførte tal til at modtage en gratis Baby Care Basics brochure med værdifulde Kuponer, samt at modtage lejlighedsvise forsendelser fra tid til anden med yderligere tilbud fra Johnson & Johnson. Du kan også deltage på Johnson’s Baby hjemmeside til at tilmelde dig deres gratis personlig nyhedsbrev, samt specielle tilbud. Når du tilmelder dig, vil du automatisk blive optaget en chance at vinde en ble taske fyldt med $50 værd af Johnsons babyprodukter. Der er en vinder hver måned. Held og lykke! Beboere i Canada kan kalde Johnson & Johnson for at modtage en “ny Parent Pack” med gratis prøver, kuponer og litteratur.

4. lyse begyndelser

Lyse begyndelser, den hurtigst voksende baby formel i USA, tilbyder en gratis prøve af lyse begyndelser baby formel, kuponer & mere. Indbyggere i USA kan tilmelde sig online på webstedet Bright begyndelser.

5. Nestle Infant Nutrition

I USA kalde 800-242-5200

I Canada, kalde 800-387-5536

Amerikanske hjemmeside:

Canadisk hjemmeside: (Klik på “God Start Magazine”)

Ring til at deltage meget bedste Baby til at modtage en gratis 6-måned abonnement til den meget bedste Baby magasin samt modtage gratis penge-besparelse checks for Nestle spædbarn ernæring produkter. Du kan også registrere dig online for at slutte sig til den meget bedste Baby på den ovenfor anførte hjemmeside. Når du registrere dig online, kan du vælge at modtage et udvalg af gratis fordele.

Beboere i Canada kan kalde den ovenfor anførte tal for at modtage et gratis abonnement til Nestle Baby Magazine for forventer og nye moms. Sammen med din gratis magasin abonnement, vil du modtage værdifulde Kuponer, gratis prøver af modermælkserstatning baby korn (hvis du vælger), plus information og besparelser på særlige produkter for nye forældre. Du kan også abonnere på online Nestle Baby Magazine ved at besøge den hjemmeside, der er anført ovenfor.

6. Similac velkommen tilføjelse Club

I USA, ring 800-BABYLINE (tryk #1)

I Canada, ring 800-518-CLUB

Amerikanske hjemmeside:

Canadisk hjemmeside: (Klik på “Join the Club”)

Ringe til gratisnummeret ovenfor anførte, eller deltage i på hjemmesiden nævnt ovenfor til “The Similac velkommen tilføjelse klub”. Medlemsfordele omfatter penge-besparelse rabatter, gratis prøver af Similac spædbarn formler, periodiske nyhedsbreve indeholder ekspert graviditet og forældrerollen rådgivning eller andre gaver. Beboere i Canada kan ringe til gratisnummeret eller skriv til adressen anført ovenfor for at deltage i “velkommen tilføjelse klub” for at modtage Kuponer, gratis prøver og en gratis gave til din baby.

7. Enfamil familie begyndelser (Mead Johnson kosttilskud)

I USA kalder: 800-BABY-123 (tryk #6)

I Canada, kalde 800-361-6323

USA ‘s hjemmeside:

Canadisk hjemmeside:

Programmet “Enfamil familie begyndelse” er et gratis program, der er bragt til dig af Mead Johnson. Kalde det ovenfor anførte frikaldsnummeret for at deltage i programmet og modtage værdifuld detail kontrol og særlige tilbud. Du kan også registrere dig online på den ovenfor anførte hjemmeside for at deltage i “Enfamil familie begyndelse” programmet.

Deltage på til at udskrive en side til at pakke i kufferten og give din sygeplejerske på hospitalet, når din baby ankommer til at modtage en gratis Pusletaske og andre gratis prøver. (Tilbud til rådighed på deltagende hospitaler.)

Beboere i Canada kan ringe til at modtage rabatter på baby formel og slutte sig til programmet “Enfamil første forbindelser”. Når du tilmelder dig “Enfamil første forbindelser”, får du en souvenir boks med en omkostningsfrit fabrikat prøve og Kuponer, informative brochurer & mere. Du kan også registrere dig online på webstedet ovenfor anførte at deltage “Enfamil første forbindelser”.

8. Gerber produkter selskab

I USA & Canada, ring 800-4GERBER

Amerikanske hjemmeside:

Canadisk hjemmeside:

Opkald til at modtage kuponer til babymad, en gratis oplysende pjece og en gratis baby ske. Tjek Gerbers hjemmeside til at modtage op til $50 i værdifulde kuponer til Gerber produkter, specielle tilbud, gratis prøver og mere, når du tilmelder dig “Vokser op Gerber”.

9. H.J. Heinz selskab

I USA, ring 800-USA-BABY (tryk #2)

I Canada, kalde 800-565-2100

Hidkalde den ovenfor anførte tal til at modtage en gratis fodring hæfte med rabatkuponer, såvel som andre gratis salgsfremmende tilbud fra Heinz. Beboere i Canada kan kalde det ovennævnte nummer for at deltage i programmet “Children’s Miracle netværk”, et etiket-besparelse program hvor du kan indsamle og sende i afkrydsningsfeltet etiketter toppe fra enhver Heinz baby produkt. Gennem children’s Miracle netværk, vil Heinz gøre en donation på 6 cents for hver etiket, der er indsamlet til en lokal deltagende børnehospital.

10. amerikansk Baby Magazine

Amerikanske hjemmeside: (Klik på “baby & buksetrold”)

Få et gratis abonnement til amerikanske Baby magasin! Er du en ny eller venter forælder? Kender du nogen der forventer en baby eller har en baby under 1 år? Tjek Hannahs hjemmeside på for tons af baby freebies og forældrerollen ressourcer!

_____________________________________________________

For mere baby freebies, glem ikke at tjekke ud Sue Hannahs hjemmeside på hvor forældre kan tilmelde dig til disse og andre fantastisk baby freebies. ENKEL, HURTIG… OG GRATIS!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.